sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăLocal BT138 de botoşăneni au fost diagnosticaţi cu Covid în ultimele 24 de...

138 de botoşăneni au fost diagnosticaţi cu Covid în ultimele 24 de ore

Numărul noilor cazuri de Covid depistate în judeţ contină să fie ridicat. Astfel, dacă în intervalul precedent fuseseră raportate 141 de îmbolnăviri, astăzi autorităţile au anunţat că au fost diagnosticate cu Covid 138 de persoane.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Localitatea în care au fost descoperite cele mai multe cazuri este municipiul Botoşani, 66 dintre persoanele bolnave provenind de aici. Alte 14 cazuri au fost depistate la Dorohoi.

Rata de infectare cu SARS-CoV-2 creşte în ritm alert. Astfel, o localitate este în scenariu roşu, iar alte 10 localităţi sunt în scenariul galben. În scenariu roşu este localitatea Mihai Eminescu, iar în galben sunt municipiul Botoşani, Avrămeni, Corni, Curteşti, Dersca, Havârna, Lozna, Mihăileni, Rădăuți-Prut, Truşeşti și Sulița. La nivelul judeţului rata de infectare este de 1.18 cazuri la mia de locuitori.

De la debutul pandemiei până în prezent 23.438 de persoane din județ s-au îmbolnăvit de Covid. Dintre acestea 21.573 s-au vindecat, iar 1.206 și-au pierdut viața.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
26.6 ° C
27 °
26 °
41 %
2.1kmh
100 %
sâm
25 °
Dum
27 °
lun
26 °
mar
32 °
mie
31 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...