spot_img
duminică, aprilie 28, 2024
AcasăLocal BTMoarte cumplită sub ochii tatălui

Moarte cumplită sub ochii tatălui

Tragedie fără margini într-o familie din judeţul Botoșani. Un tânăr în vârstă de doar 21 de ani a murit chiar sub ochii tatălui său, în timp ce amândoi lucrau pentru o companie de cablu.

Nenorocirea a avut loc în localitatea Vlăsineşti, unde tânărul lucra la montarea unei reţele de cablu pentru zona respectivă. La un moment dat, acesta era urcat pe o scară, sprijinită de vârful unui stâlp la o înălţime de aproape cinci metri de sol. Potrivit martorilor, printre care era şi tatăl băiatului, care lucra în acelaşi loc, la un moment dat tânărul a strigat că s-ar fi electrocutat, iar în acel moment a făcut o mişcare bruscă, ce l-a dezechilibrat şi a căzut în gol de la aproape cinci metri înălţime.

Medicii au declarat decesul la fața locului

Impactul cu solul a fost unul extrem de violent, acesta lovindu-se puternic la cap. Oamenii au sunat imediat la 112, la faţa locului ajungând două ambulanţe, una de la Săveni, iar o alta cu medic a fost trimisă de la Botoșani. Din păcate, însă, nu s-a mai putut face nimic pentru tânărul rănit grav la cap.

„La faţa locului a fost găsit o persoană de sex masculin, inconştientă, cu un traumatism cranian sever. Au fost declanşate manevrele de resuscitare cardio-pulmonară, însă din păcate fără răspuns. A fost declarat decesul la faţa locului”, a precizat un cadru medical din cadrul UPU-SMURD.

Echipajele medicale nu au putut identifica pe corpul tânărului mărci traumatice de intrare sau ieşire a curentului electric, dacă acesta ar fi fost electrocutat, fiind de părere că fatală i-ar fi fost lovitura puternică de la cap.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au declanşat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului, fiind dispusă efectuarea unei autopsii. „În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani. Cazul a fost semnalat şi inspectorilor ITM, care au declanşat o anchetă proprie.

Tânărul era într-o relaţie, acesta propunându-şi să se căsătorească cu iubita lui în viitor. De altfel tânăra a şi postat, la scurt timp de la vestea tragică, un mesaj pe pagina de socializare, „Puiule, cui mă laşi?”.

În mod tragic, tânărul a făcut o postare, în urmă cu o lună legată de cât de mult muncesc oamenii în ziua de azi. „Suntem ca niște roboți…muncă – casă, casă – muncă ! Uităm să ne mai bucurăm de noi, de viață…”, a scris acesta.

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
cer senin
8.9 ° C
9.6 °
6.1 °
74 %
1.7kmh
0 %
Dum
20 °
lun
20 °
mar
19 °
mie
12 °
joi
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...