miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLocal BTMaşină a Consiliului Judeţean, implicată într-un accident rutier

Maşină a Consiliului Judeţean, implicată într-un accident rutier

Una dintre maşinile Consiliului Județean a fost implicată într-un accident rutier. Din fericire, nu au fost victime, însă maşina aleşilor locali a ieşit destul de şifonată. Incidentul a avut loc în localitatea Câmpeni, din comuna Prăjeni, în dimineaţa zilei de joi. Potrivit martorilor, autoturismul Dacia Duster, condus de unul dintre angajaţii CJ, se deplasa cu viteză prin localitate.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

La un moment dat, un căruţaş a încercat să depăşească un autotren staţionat, fără a observa Duster-ul care se apropia cu viteză foarte mare, deşi era în localitate. Din fericire, şoferul din Dacia a observat manevra imprudentă a căruţaşului şi a tras de volan pentru a evita impactul. Acesta a acroşat, totuși, căruţa, după care SUV-ul de la CJ a ajuns într-un şanţ.

Nu au existat victime, ci doar avarii la maşină şi căruţă. La faţa locului au ajuns şi echipaje de poliţie, iar căruţaşul în vârstă de 78 de ani a fost sancţionat de poliţişti. „Căruțașul a fost sancţionat cu avertisment pentru că nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de depăşire”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
câțiva nori
25.4 ° C
25.6 °
22.8 °
71 %
3.7kmh
24 %
mie
30 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
32 °
Dum
37 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...