duminică, iulie 21, 2024
AcasăLocal BTArafat vine în vizită la Botoşani

Arafat vine în vizită la Botoşani

Secretarul de Stat în Ministerul Afacerilor Interne, doctor Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, va efectua, astăzi, o vizită în județul Botoșani. Acesta va merge la sediul Instituției Prefectului – Județul Botoșani și la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență ”Mavromati” Botoșani.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Raed Arafat va discuta cu Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, apoi se va deplasa la Unitatea de Primiri Urgențe și se va întâlni cu șefii Unităţii de Primiri Urgenţe, Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoșani, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoșani și conducerea Spitalului Județean Mavromati.

După întâlnirea de lucru de la UPU Botoșani, Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, va face declarații de presă. Raed Arafat este așteptat să sosească în Botoșani, în jurul orei 13:00.

Urgenţe inaugurate cu Rafila

Vizita şefului DSU vine în contextul în care, săptămâna trecută a fost inaugurat noul sediu al Unităţii de Primiri Urgenţe. Evenimentul a fost unul inaugurat cu mare festivism şi pregătit cu mult timp inainte. Având în vedere grandoarea, autorităţile locale au vrut să invite şi oficialităţi de la Bucureşti. Doar că aici au aparut şi problemele. Pe de o parte, reprezentanţii CJ voiau să-l invite ministrul Sănătăţii, pesedistul Alexandru Rafila. Partea medicală, însă, respectiv cei de la UPU, voiau să îl cheme pe medicul Raed Arafat, şeful SMURD din România. Doar că cei doi sunt, de ceva timp, într-un conflict deschis, iar asta ar făcea imposibilă invitarea amândurora.

Politicul a reuşit, însă, să primeze şi în sănătate, iar la inaugurarea UPU, medicul Raed Arafat nu a fost invitat. Șefii județului au reuşit, însă, să îl aducă pe ministrul Alexandru Rafila.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
22.9 ° C
23.3 °
21.6 °
62 %
0.9kmh
100 %
Dum
26 °
lun
29 °
mar
33 °
mie
31 °
joi
27 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...