spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăLocal BTSpitalul Judeţean face angajări. Sunt disponibile 11 posturi în diverse departamente

Spitalul Judeţean face angajări. Sunt disponibile 11 posturi în diverse departamente

Spitalul Județean face angajări. În următoarea perioadă cei interesaţi au la dispoziţie 11 posturi pentru care vor fi organizate concursuri.

Unul dintre posturi, de referent, este la Compartimentul de protecția datelor, iar concursul va avea loc pe 5 decembrie. La Serviciul Contabilitate este scos la concurs un post de economist -concurs pe 6 decembrie, iar la Compartimentul supraveghere aparatură medicală este scos la concurs un post de inginer-specializare inginerie medicală, inginerie fizică-concurs pe 7 decembrie.

La Biroul tehnic-Serviciul ATA este disponibil un post de inginer (inginerie civilă, ingineria instalațiilor, inginerie electrică sau mecanică)-concurs pe 8 decembrie, în timp ce la Compartimentul RSTVI-Birou Tehnic este disponibil un post de tehnician RSTVI-concurs pe 12 decembrie.

Unitatea spitalicească mai caută un muncitor calificat la Compartimentul centrale telefonice-concurs pe 13 decembrie și un agent DDD debutant la Compartimentul SPIAAM-concurs pe 5 decembrie.

La Compartimentul Bucătărie dietetică este scos la concurs un post de asistent medical nutriție- concurs pe 6 decembrie, La Secția Ortopedie un post de statistician medical-concurs pe 7 decembrie, la Laboratorul BFT adulți este disponibil un post de asistent medical-concurs pe 8 decembrie. De asemenea, la Secția ORL este disponibil un post de asistent medical-concurs pe 12 decembrie.

Dosarele de concurs se depun la Spitalul Județean până la data de 23 noiembrie Concursul constă în probă scrisă, practică și interviu.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
20.6 ° C
21 °
20.5 °
40 %
4kmh
5 %
sâm
18 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...