marți, iulie 16, 2024
AcasăLocal BTA crezut că a câștigat 8.000 de lei, dar a fost arestat...

A crezut că a câștigat 8.000 de lei, dar a fost arestat pentru tâlhărie

Un botoșănean care a crezut că a câștigat la păcănele o sumă mare de bani a ajuns să fie arestat pentru tâlhărie. Asta pentru că a amenințat cu un cuțit angajata unei săli de jocuri din municipiul Dej (județul Cluj).

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Scenele s-au petrecut în seara zilei de 19 ianuarie a.c. când botoșăneanul în vârstă de 20 de ani, Ștefan Cristian V., în timp ce se afla într-o sală de jocuri din municipiul Dej, i-a cerut unei angajate în vârstă de 45 de ani să-i înmâneze suma de 8.000 de lei pe motiv că ar fi câștigat la unul dintre aparatele aflate în local. Întrucât a constatat că aspectele descrise de tânăr nu sunt reale, femeia a refuzat să-i remită suma solicitată, motiv pentru care tânărul a scos un cuțit și a amenințat-o, fără a-i provoca leziuni. Ulterior botoșăneanul ar fi sustras dintr-un sertar suma de 8.000 de lei și a părăsit sala de jocuri.

Sesizați prin apel pe 112, polițiștii dejeni au început cercetările, iar cu ajutorul ofițerul de serviciu din cadrul Poliției municipiului Dej au stabilit direcția de deplasare a tânărului, care a fost interceptat ulterior în municipiul Gherla în timp ce se deplasa cu trenul de pe relația Timișoara-Iași. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90 %.

În baza probatoriului administrat, Ștefan Cristian V. a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de tâlhărie. Vineri, pe 20 ianuarie a.c., el a fost prezentat în magistraților Judecătoriei Dej, care au dispus arestarea lui pentru o perioadă de 30 zile.

 

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer senin
30.5 ° C
30.6 °
29.4 °
41 %
1.6kmh
3 %
mar
29 °
mie
40 °
joi
34 °
vin
33 °
sâm
31 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Din cauza crizei de de aparate de aer condiționat, se descurcă fiecare cum poate.

EDITORIAL

S-a terminat cu Evaluarea Națională, s-a terminat și cu Bacalaureatul. Examene și examene, cu rezultate previzibile, care se repetă de la an la an....

EPIGRAMA ZILEI

Dintre clienți, mare parte Gândește la modul concret: Magazinul ca la carte E musai cu ... caiet!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...