miercuri, iulie 17, 2024
AcasăLocal BTMisiuni pentru jandarmii botoșăneni. Acțiuni speciale în trei orașe

Misiuni pentru jandarmii botoșăneni. Acțiuni speciale în trei orașe

Manifestările aniversare prilejuite de sărbătorirea Zilei Unirii Principatelor Române sunt în atenția jandarmilor botoșăneni, care vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea acestora în condiții de siguranță pentru participanți, în cooperare cu efective de poliție și pompieri. Jandarmii vor asigura ordinea publică la ceremonialul religios și militar ce va avea loc la monumentul domnitorului Alexandru Ioan Cuza din fața Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, între orele 12.00 – 13.00.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

„Având în vedere că circulația rutieră va fi restricționată pe Bulevardul Mihai Eminescu, între intersecția cu străzile Octav Onicescu și Marchian, recomandăm conducătorilor auto să aleagă alt traseu de deplasare în intervalul orar 11.15 – 13.00”, a transmis Dan Izotov, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Botoșani.

În aceeași zi, efectivele IJJ Botoșani vor acționa pentru prevenirea faptelor antisociale și la activitățile omagiale dedicate sărbătoririi acestei zile în orașele Darabani și Săveni.

În afara acestor misiuni, jandarmii vor acționa în data de 21 ianuarie în sprijinul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, pentru desfășurarea meciului de fotbal din Super Liga I, de pe Stadionul municipal Botoșani, în spiritul fair-play-ului sportiv, precum și a turneului „Cupa de iarnă” organizat de Asociația Județeană de Fotbal Botoșani.

Nu în ultimul rând, jandarmii vor executa zilnic misiuni de menținere a ordinii și liniștii publice independent sau în cooperare cu polițiștii botoșăneni și vor interveni în sprijinul cetățenilor care apelează numărul unic de urgență 112.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
24.7 ° C
26.1 °
24.3 °
60 %
4.8kmh
100 %
mie
25 °
joi
34 °
vin
32 °
sâm
31 °
Dum
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Pe căldură vin la Cornișa și vizitatorii din țările vecine.

EDITORIAL

Zilnic, pe posturile de televiziune naționale ni se prezintă accidente de circulație, crime, violuri, distrugeri, toate având același numitor comun, consumul de droguri. Tot...

EPIGRAMA ZILEI

Astăzi este prima oară Când vă supun unui test: Spuneți, dragostea de-o vară Intră la ... incest? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...