spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăLocal BTConcert aniversar organizat de redacția Buzz

Concert aniversar organizat de redacția Buzz

12 ani de jurnalism pentru copii și adolescenți la Botoșani vor fi marcați anul acesta, pe data de 11 martie, printr-un concert deosebit, la Grand Iris Pub. Evenimentul aniversar o va avea în centrul său pe talentata artistă Dora Gaitanovici, finalistă la „Eurovision” 2022 – la un pas de a câştiga – și la „Vocea României” 2018. Weekendul trecut, Dora a cântat într-unul dintre spectacolele de deschidere a evenimentului „Timișoara – capitală culturală europeană 2023”.

Evenimentul aniversar al redacției Buzz va cuprinde, pe lângă recitalul Dorei, împreună cu trupa sa de acompaniament, și o conferință multimedia „Muzica electronică la români” susținută de jurnalistul Doru Ionescu și editorul video Bogdan Sterpu (TVR). Prezentarea nu a fost aleasă întâmplător; în incursiunea muzicală în care vor fi transportați, spectatorii vor fi surprinși de colaborarea Dorei Gaitanovici în proiectul electro timișorean Thy Veils, o abordare muzicală total diferită de cea cu care artista s-a consacrat la manifestările sus amintite.

Nu vor lipsi, firesc, amintirile micilor reporteri și bucuria lor că pot evolua într-o redacție a lor – ca reporteri, redactori, cameramani, editori video, documentariști, prezentatori ș.a.m.d -, totul împachetat într-un spectacol cochet, organizat, pregătit și promovat de membrii redacției. La fel ca anul trecut, când l-au intervievat pe rockerul Ovidiu Anton, invitatul lor la evenimentul aniversar, tinerii botoşăneni vor fi implicați și anul acesta în filmarea unei ediții a emisiunii „Remix” (TVR3, TVR Cultural) dedicate artistei Dora Gaitanovici.

Evenimentul aniversar Buzz este unul de tradiție pentru micii reporteri și a început cu ideea de invitat în anul 2018, când l-au adus la Botoșani pe celebrul jurnalist Dragoș Pătraru.

Mai multe informații despre eveniment și pregatirea lui, dar și despre invitații manifestării de anul acesta, vor fi postate zilnic pe evenimentul creat online pe Facebook care poate fi accesat scanând codul QR de mai jos.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
17.7 ° C
18.2 °
17.6 °
48 %
4.3kmh
8 %
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
25 °
mie
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...