sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăLocal BTBotoșănean prins că a furat o sticlă de whiskey din Lidl

Botoșănean prins că a furat o sticlă de whiskey din Lidl

Un botoșănean în vârstă de 26 de ani s-a ales cu un dosar penal după ce a fost prins când fura o sticlă de whiskey dintr-un Lidl din Suceava.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Potrivit știrisuceava.net, fapta s-a întâmplat marți, 14 martie, când Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană a sustras o sticlă de alcool din magazinul Lidl.

În urma cercetărilor, a fost identificat botoșăneanul din comuna Albești, care a ascuns sub geacă o sticlă de alcool Sheridan`s, părăsind incinta magazinului fără a achita produsul la casa de marcat. Acesta a fost interceptat de către agentul de pază și condus la camera de interpelare.

Bunul în cauză, în valoare totală de 66,99 lei, a fost recuperat de către reprezentantul magazinului. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
20.3 ° C
21.6 °
20 °
75 %
1.9kmh
100 %
sâm
32 °
Dum
25 °
lun
32 °
mar
34 °
mie
33 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...