spot_img
duminică, mai 5, 2024
AcasăLocal BTCarambol provocat de o șoferiță fără asigurare (video)

Carambol provocat de o șoferiță fără asigurare (video)

Ancheta demarată de poliţişti în urma  accidentului grav de la Cucorăni a scos la iveală o serie de aspecte grave. Şoferiţa care a provocat carambolul nu avea asigurare valabilă. 

După ce victimele au fost transportate la spital, polițiștii au declanșat o anchetă pentru a se stabili cauzele producerii accidentului. După ce șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative, aceștia au avut o surpriză de proporții. Oamenii legii au verificat documentele celor implicați, iar șoferița care a produs accidentul nu avea asigurare auto obligatorie valabilă.

Se pare că aceasta achitase polița chiar în ziua accidentului, astfel că asigurarea devenea valabilă din ziua următoare. Astfel, pagubele mașinilor avariate, dar și eventualele daune vor trebui suportate de către șoferița care a produs accidentul. Pe lângă dosarul penal pentru vătămare corporală din culpă, aceasta a fost sancționată și pentru lipsa asigurării obligatorii.

De asemenea femeia va trebui să plătească şi costurile îngrijirilor medicale atât pentru ea, cât şi pentru celelalte trei victime.

Una dintre victime a fost transportată la Iaşi

O femeie în vârstă de 47 de ani, pasageră în autoturismul marca Volkswagen, a fost transportată la Iaşi. Aceasta a fost preluată de o ambulanță cu medic şi transportată la două spitale din centrul universitar, din cauza leziunilor suferite.

„Pacienta prezenta politraumatism prin accident rutier. La nivel cranian a fost diagnosticată cu un hematom subdural, un traumatism cranio-facial sever, cu multiple fracturi osoase, cu fragmentare”, a precizat medicul Cătălina Duhaniuc, din cadrul SJA Botoşani.

asigurare

asigurare

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
8.5 ° C
14.6 °
7.8 °
66 %
2kmh
5 %
Dum
21 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
13 °
joi
8 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...