miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLocal BTSfințire cu alai de membri PSD. Investiție a CJ confiscată de social...

Sfințire cu alai de membri PSD. Investiție a CJ confiscată de social democrați

Noul sediu al Unității de Asistență Medico-Socială (UAMS) Ștefănești a fost inaugurat vineri, după o slujbă de sfințire a noii clădiri.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

La inaugurare a participat numai un alai de reprezentanți ai Partidului Social Democrat, fără ca celelalte formațiuni politice reprezentate în Consiliul Județean (CJ) să-și fi trimis delegații. Altfel spus, social-democrații au confiscat și acest eveniment, deși investiția a fost realizată din bani publici.

Investițiile finanțate de către CJ Botoșani la UAMS Ștefănești se ridică la aproximativ 2,4 milioane lei și constau în construirea și dotarea unui nou corp de clădire în care vor funcționa bucătăria și sala de mese pentru beneficiari. De asemenea, investiția prevede și un nou sediu administrativ pentru personalul care deservește unitatea, dar și realizarea unei spălătorii moderne. Lucrări de modernizare au loc în prezent și la UAMS Mihăileni.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
câțiva nori
25.4 ° C
25.6 °
22.8 °
71 %
3.7kmh
24 %
mie
30 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
32 °
Dum
37 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...