spot_img
vineri, mai 3, 2024
AcasăLocal BTPerformanţă notabilă pentru mai mulţi botoşăneni. Au coborât în rapel aerian, în...

Performanţă notabilă pentru mai mulţi botoşăneni. Au coborât în rapel aerian, în același timp, în Cheile Oltețului (video)

25 de tineri, printre care şi mai mulţi botoşăneni, au luat parte, marţi, la o performanţă notabilă. Membri ai Clubului Montan „White Wolf” din Baia de Fier. Aceştia au coborât în rapel aerian, în același timp, în Cheile Oltețului, din Polovragi.

Printre participanți, au fost tineri din Gorj, dar și din Botoșani, veniți în tabără la Baia de Fier. Aceştia au fost incluși în noul proiect coordonat de recordman-ul Gabriel Dan Chiriac.

„Ne-am dorit să scoatem tinerii din oraș din blocuri în mijlocul naturii. Avem alături de noi și copii din Botoșani. Gorjul are musafiri de la distanță. Sunt copii care au venit în tabără la noi și pe care i-am inclus în acest proiect. Sunt 25 de participanți care au făcut rapel aerian. Urmează să trimitem documentele și imaginile celor de la Cartea Recordurilor, care le vor analiza și vor stabili dacă vorbim de un nou record național”, a spus Gabriel Dan Chiriac.

Temerarii au coborât pe coardă de la 25 de metri înălțime. „Este o senzație wow. Noi suntem veniți din Botoșani. Venim de șase ani la tabără în Baia de Fier. Avem 28 de copii. Sunt foarte încântați de toate activitățile pe care le facem, sunt îndrăgostiți de munte”, a spus Simona, antrenor de gimnastică din Botoșani.

Cea mai mica participantă are 7 ani. „Nu mi-a fost frică. Am făcut rapel de la 4 ani și este foarte frumos. Ai emoții când ești sus și vezi apa, dar nu mi-a fost teamă”, a spus Maria.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
15.9 ° C
15.9 °
15.9 °
69 %
2.9kmh
98 %
vin
15 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
24 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă vrei ceva bine făcut, tot tu cu mâna ta trebuie să faci.

EDITORIAL

Respectând proporțiile, și recunoscând din start atipicul comparației, este posibil ca din punctul de vedere al celor implicați, depunerea dosarelor de candidaturi să fie...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...