spot_img
vineri, mai 3, 2024
AcasăLocal BTSurpriză uriașă pentru un băiat de patru ani. Dar neprețuit oferit de...

Surpriză uriașă pentru un băiat de patru ani. Dar neprețuit oferit de pompieri chiar de ziua lui

Micul erou Matei a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 4 ani, iar ziua lui specială a fost marcată printr-un dar neașteptat și cu totul remarcabil: o vizită la „colegii lui, pompierii”.

De fiecare dată când trece pe lângă sediul ISU Botoșani, el nu ratează ocazia de a spune cu mândrie că vrea să ajungă pompier atunci când va fi mare. Astăzi, însă, dorința lui s-a îndeplinit parțial, oferindu-i o experiență fascinantă și memorabilă.

Plin de entuziasm și emoții mari, Matei a pășit pe poarta Detașamentului de Pompieri Botoșani, unde a fost așteptat cu brațele deschise de adevărații eroi. Îmbrăcând costumul de protecție, micuțul a pornit în cea mai importantă misiune a sa până acum: descoperirea lumii fascinante a pompierilor. Fiecare detaliu al autospecialelor de intervenție și al accesoriilor folosite de acești salvatori curajoși a fost studiat cu atenție și admirație de către Matei.

Matei a purtat una dintre căștile de protecție folosite în misiuni

Cu fiecare moment petrecut în subunitate, bucuria lui creștea din ce în ce mai mult. În timpul vizitei, a avut privilegiul de a purta una dintre căștile de protecție folosite în misiuni și chiar a urcat în autospecialele de intervenție. Fiecare experiență nouă îi hrănea curiozitatea și pasiunea pentru această nobilă profesie.

Cu toate acestea, cea mai mare încântare a fost să participe la „botezul focului”, o experiență emoționantă și plină de învățăminte pentru micul Matei. În cadrul primei sale misiuni de stingere a unui incendiu simulat, el și-a demonstrat curajul și hotărârea, reprezentând un adevărat exemplu pentru toți cei din jur.

Momentul cel mai așteptat al zilei a fost sosirea tortului de aniversare. Cu ochii strălucind de emoție, Matei și-a strâns mânuțele și și-a făcut o dorință specială: „Să cresc mare și să devin pompier!”. În acel moment, întreaga cameră a fost încărcată de emoție și admirație pentru micul erou care și-a descoperit pasiunea și vocația într-un timp atât de fraged.

Pentru Matei, ziua lui de naștere a fost transformată într-o experiență de neuitat, în care el a putut simți ce înseamnă să fii un adevărat pompier. Vizita la Detașamentul de Pompieri Botoșani i-a oferit ocazia să-și vadă visul cu ochii.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
15.9 ° C
15.9 °
15.9 °
69 %
2.9kmh
98 %
vin
15 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
24 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă vrei ceva bine făcut, tot tu cu mâna ta trebuie să faci.

EDITORIAL

Respectând proporțiile, și recunoscând din start atipicul comparației, este posibil ca din punctul de vedere al celor implicați, depunerea dosarelor de candidaturi să fie...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...