marți, iunie 18, 2024
AcasăLocal BTO botoșăneancă și-a revendicat trofeul Festivalului Internațional de Muzică Ușoară pentru copii...

O botoșăneancă și-a revendicat trofeul Festivalului Internațional de Muzică Ușoară pentru copii și tineret ”Bucuriile Muzicii”

O botoșăneancă și-a revendicat trofeul Festivalului Internațional de Muzică Ușoară pentru copii și tineret ”Bucuriile Muzicii”, eveniment care a ajuns la a VI-a ediție.

În competiția destinată tuturor copiilor din cadrul școlilor populare de arte din țară și din străinătate, s-au înscris numeroși tineri cu vârsta între 10 și 18 ani.

Competiție cu 20 de finaliști

În urma preselecției, realizate de un juriu de calitate, profesori de specialitate, în frunte cu președintele acestuia, compozitor, textier, quitar & vocal coach, artistul Gelu Graur, au rămas în competiție un număr de 20 de finaliști. Printre aceștia s-au numărat copii din diferite părți ale țării, precum Pitești, Satu Mare, Mureș, Brăila, Botoșani.

Festivitatea de premiere a copiilor a avut loc pe data de 30 iunie, în incinta Școlii Populare de Arte ”George Enescu” din Botoșani și a fost parte a seriei de activități destinate aniversării celor 55 de ani de activitate a Școlii de Arte.

Marele Trofeu al Festivalului a fost revendicat de o tânără botoșăneancă în vârstă de 13 ani. Amalia Ștefania Vasilescu este cea care a impresionat juriul și a fost desemnată drept marea câștigătoare.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
19.5 ° C
20.6 °
17.8 °
84 %
1.4kmh
9 %
mar
28 °
mie
32 °
joi
25 °
vin
28 °
sâm
30 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

De când cu egalităţile astea de gen, nici nu mai ştii cine intră peste tine la baie.

EDITORIAL

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) și Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) ori s-au făcut de râs, ori au făcut-o intenționat, caz în care și-au bătut...

EPIGRAMA ZILEI

Sper ca la iarna  viitoare Să nu strig iar în gura mare : ”La vremuri noi, Tot ... boi!” -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...