spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăLocal BTVal de amenzi aplicate de poliţişti în judeţ

Val de amenzi aplicate de poliţişti în judeţ

Poliţiştii botoşăneni au organizat, în ultimele 24 de ore, mai multe acţiuni în judeţ în urma cărora au aplicat peste 150 de ameni.

Astfel, forțele de ordine au intervenit la 55 de evenimente, 53 dintre acestea fiind sesizate prin apel la 112. În urma activităților desfășurate, pe raza întregului județ, au fost aplicate 158 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 68.000 de lei. Cele mai multe dintre sancțiuni au fost aplicate pentru abateri la regimul rutier și pentru nerespectare normelor de conviețuire socială.

De asemenea, au fost reținute 12 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare și a fost pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Zeci de persoane legitimate la Dorohoi

Joi, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi, împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni și nr. 6 Pomârla și jandarmi au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, în rândul cetățenilor.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 88 de persoane, 7 dintre acestea fiind atenționate cu privire la modul de comportament în societate. De asemenea, au fost controlate 68 de autovehicule și 6 societăți comerciale.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 38 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 12.000 de lei.

Acțiuni în comunele Concești, Hudești și Rădăuți-Prut

Tot joi, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani, împreună cu jandarmi, au organizat o acțiune pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, în zona de competență.

Astfel, forțele de ordine au verificat 6 societăți comerciale și au controlat 28 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 5.000 de lei. Cele maimulte dintre sancțiuni fiind aplicate pentru abateri la regimul rutier.

Zeci de amenzi aplicate la Botoşani

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi au organizat, tot joi, o acțiune pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță publică, în zona de competență.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 50 de persoane, dintre care 6 au fost avertizate cu privire la modul de comportament, iar 12 persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 1.500 de lei, pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
8.7 ° C
12.7 °
7.8 °
70 %
2.4kmh
23 %
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
24 °
mar
24 °
mie
16 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă vrei ceva bine făcut, tot tu cu mâna ta trebuie să faci.

EDITORIAL

Respectând proporțiile, și recunoscând din start atipicul comparației, este posibil ca din punctul de vedere al celor implicați, depunerea dosarelor de candidaturi să fie...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...