spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăLocal BTZeci de amenzi aplicate pentru prevenirea accidentelor rutiere

Zeci de amenzi aplicate pentru prevenirea accidentelor rutiere

Poliţiştii botoşăneni au aplicat în ultimele 24 de ore zeci de amenzi şoferilor care încalcă normele rutiere.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 8 Flămânzi au desfășurat, miercuri, mai multe activități pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere și pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație.

În cadrul activităților desfășurate au fost controlate 38 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 2.000 de lei. De asemenea, a fost constatată o infracțiune la regimul rutier.

Șofer fără permis prins de polițiști

Polițiștii au oprit pentru control pe drumul județean 282 B, în comuna Prăjeni, un ansamblu de vehicule format din tractor agricol și remorcă, condus de un bărbat, de 62 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Vitezomani amendaţi la Bucecea

Tot miercuri,  polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea, împreună cu cei ai Serviciului Rutier au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere care au drept cauză generatoare depășirea limitei legale de viteză.

Activitatea a fost desfășurată pe principalele artere rutiere din oraș, precum și în localitățile arondate fiind folosite două autospeciale cu aparate radar.

În cadrul activităților desfășurate au fost controlate peste 30 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 4.500 de lei. Dintre sancțiuni, 14 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Peste 50 de amenzi aplicate la Dorohoi

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani au organizat o acțiune pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale.

În cadrul activităților defășurate au fost legitimate peste 90 de persoane, au fost controlate 58 de autovehicule și au fost verificate 3 localuri publice.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 26.000 de lei, pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, respectiv provocare de scandal și pentru abateri la regimul rutier.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
14 ° C
14.6 °
13.8 °
54 %
2.2kmh
85 %
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
24 °
mar
24 °
mie
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă vrei ceva bine făcut, tot tu cu mâna ta trebuie să faci.

EDITORIAL

Respectând proporțiile, și recunoscând din start atipicul comparației, este posibil ca din punctul de vedere al celor implicați, depunerea dosarelor de candidaturi să fie...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...