spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăLocal BTIȘJ organizează noi ședințe de repartizare a posturilor în învățământ pentru următorul...

IȘJ organizează noi ședințe de repartizare a posturilor în învățământ pentru următorul an școlar

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani organizează două noi ședințe pentru repartizarea posturilor în învățământ, în cadrul procesului de pregătire pentru începutul noului an școlar. Prima ședință a avut loc marți, 22 august, iar cea de-a doua, se va desfășura miercuri, 23 august, ambele evenimente desfășurându-se în Aula Colegiului Național „A.T. Laurian”.

Astăzi au fost atribuite posturi candidaților care îndeplinesc criterii stricte de selecție. Aceștia includ candidații care au obținut cel puțin nota de repartizare 7 (șapte) în cadrul concursului național din sesiunea 2023, precum și cadre didactice care solicită detașare la cerere prin concurs specific.

De asemenea, candidații care beneficiază de prelungirea duratei contractului individual de muncă pe perioadă determinată în anul școlar 2023-2024 vor fi luați în considerare. Ordinea repartizării va fi stabilită în funcție de performanțele academice, cu accent pe notele obținute la probele scrise ale concursului național, în ordine descrescătoare a notelor.

Ședința de repartizare programată pentru 23 august se va axa pe candidații care se încadrează în anumite categorii. Printre aceștia se numără cei care au obținut nota minimă de 5 (cinci) la proba scrisă în profilul postului solicitat la concursurile naționale din sesiunile anterioare, precum și candidații cu a doua specializare care au demonstrat competențe similare. Ordinea repartizării în această zi va fi, de asemenea, definită pe baza evaluării notelor obținute.

Acest demers al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani are scopul de a asigura că procesul de repartizare a posturilor în învățământul preuniversitar se desfășoară într-un mod echitabil și transparent, pentru a răspunde cerințelor și a asigura calitatea educației în noul an școlar.

Pentru mai multe informații și detalii suplimentare, candidații interesați sunt îndemnați să acceseze site-ul oficial al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
8.7 ° C
12.7 °
7.8 °
70 %
2.4kmh
23 %
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
24 °
mar
24 °
mie
16 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...