spot_img
luni, aprilie 29, 2024
AcasăLocal BTScandal monstru între nuntaşi

Scandal monstru între nuntaşi

Mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi au fost nevoite să intervină, sâmbătă noapte, la un local din oraş. Cu două petreceri în toi în aceeași locaţie, la un moment dat între mai mulţi invitaţi de o parte şi de alta s-a iscat un conflict.

Abia după intervenţia forţelor de ordine scandalagii s-au potolit. Scandalul a pornit la localul Dallas, din zona Parcului Mihai Eminescu. Acolo aveau loc, în acelaşi timp, două petreceri, o cumătrie şi o nuntă. Una la etaj, alta la parter. Seara, după ce deja aburii Zeului Bachus îşi făceau din plin simţită prezenţa printre invitaţii de la ambele petreceri, doi fraţi, de 25 şi 33 de ani, de la petrecerea de la etaj, au decis să coboare la cei de la cealaltă petrecere.

Bătaie iscată de cei doi frați

Motivul era muzica dată prea tare, care ar fi deranjat inclusiv petrecerea de sus. Într-o avansată stare de ebrietate, cei doi au mers la unul dintre cei care se ocupau de petrecerea dela pater pentru a-i cere socoteală pentru nivelul ridicat al decibelilor. Între cei trei s-a iscat un confict, iar cei doi fraţi au tăbărât cu pumnii asupra bărbatului de 24 de ani. Ulterior au început să îşi arunce cu sticle unii spre ceilalţi, iar apoi agresorii au părăsit localul. Tânărul agresat a sunat la 112, iar în scurt timp la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi, dar şi o ambulanţă.

Scandalagii erau băuți

Fraţii scandalagii au fugit, iniţial, refugiindu-se într-un autoturism din apropierea localului. „Suspecţii, care erau în stare de ebrietate s-au ascuns într-o maşina în faţa parcului, jandarmii fiind nevoiţi să îi scoată cu forţa”, a povestit o martoră la incident.

Ulterior, cei doi scandalagii au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Botoșani, unde au fost amendaţi cu câte 2000 de lei fiecare, pentru scandalul provocat. Victima lor le-a spus poliţiştilor că nu doreşte să depună plângere. Cu toate acestea, oamenii legii au deschis un dosar penal după ce spiritele s-au mai liniştit.

„În cauză fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca în funcţie de acestea să se dispună măsurile corespunzătoare”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
20.6 ° C
20.6 °
19.9 °
39 %
4.5kmh
0 %
lun
20 °
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
22 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...