spot_img
duminică, mai 5, 2024
AcasăLocal BTAgresiune în Botoșani, condamnată în spațiul virtual. Imaginile au devenit virale pe...

Agresiune în Botoșani, condamnată în spațiul virtual. Imaginile au devenit virale pe o rețea de socializare

Un filmuleț cu un act de agresiune care ar fi avut loc în municipiul Botoșani a fost postat ieri seară pe o rețea de socializare.

După ambianță, scenele violente par să fi avut loc în Parcul Mihai Eminescu, cel mai probabil într-o seară de la începutul lunii decembrie 2022. Este întuneric, zona nu este foarte bine luminată, iar din acest motiv fizionomia persoanelor nu se distinge foarte bine. În schimb, agresorul este un tânăr cu alură sportivă, iar victima un bărbat mai scund.

Filmul are o durată de 36 de secunde, iar în imagini se vede cum tânărul lovește cu sălbăticie o altă persoană, care se prăbușește la pământ. Deși victima nu ripostează (n.r. – fiind cel mai probabil în stare de ebrietate), tânărul o mai lovește o dată cu piciorul. Agresorul nu este singur, ci este însoțit de alte persoane, care la un moment dat încearcă să-l potolească verbal. De altfel, pe fundal se aude o voce care ar striga „Gabi, Gabi!”.

Imagini viralizate

Imaginile cu pricina au fost distribuite de sute de persoane și au devenit virale pe rețelele de socializare, generând mai multe reacții. Cei mai mulți botoșăneni condamnă actul de agresiune și cer ca autoritățile să ia măsuri împotriva agresorului. Unii dintre cei care au luat atitudine au avansat și numele presupusului agresor, Gabriel R., de loc din Ștefănești.

Reporterii „Monitorul de Botoșani” au sesizat Inspectoratul de Poliție Județean în cursul acestei dimineții, însă reprezentanții poliției știau deja despre existența filmului. „În urma imaginilor apărute în spațiul public ne-am sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată. Urmează să stabilim cu exactitate care sunt împrejurările comiterii faptei si identitatea persoanelor implicate, în vederea tragerii acestora la răspundere penală”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

Atenție – imagini cu puternic impact emoțional.

https://www.facebook.com/watch/?extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&v=275782871931462

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
11.6 ° C
11.6 °
8.8 °
68 %
1.6kmh
7 %
Dum
22 °
lun
25 °
mar
20 °
mie
13 °
joi
9 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...