spot_img
luni, mai 6, 2024
AcasăLocal BTProgram artistic anulat din cauza vremii capricioase (video)

Program artistic anulat din cauza vremii capricioase (video)

În acest weekend, Direcția pentru Agricultură Județeană (DAJ) Botoșani a organizat un târg cu produse tradiționale. Astăzi, vremea s-a arătat capricioasă și a dat peste cap planurile organizatorilor, iar programele artistice au fost anulate.

Evenimentul, organizat pe esplanada Casa Cărții din municipiu, a debutat sâmbătă, 7 octombrie, când vremea a fost mult mai prietenoasă. În cursul dimineții de astăzi, a început o ploaie măruntă, iar temperaturile au fost în scădere, însă producătorii locali au fost la datorie, alături de ei au fost și câteva zeci de botoșăneni care au ales să sfideze capriciile naturii.

,,Condițiile meteo nefavorabile de astăzi ne-au făcut să decalăm tot programul artistic”

Cu câteva minute înainte de venirea oficialităților și a artiștilor, Cristian Delibaș, directorul executiv al Direcția pentru Agricultură Județeană (DAJ) Botoșani, a anunțat că toate aceste planuri s-au anulat din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

,,Ne dorim ploaie, dar condițiile meteo nefavorabile de astăzi ne-au făcut să decalăm tot programul artistic cu copiii, cu ansambluri folclorice. Nu am mai putut să le organizăm pentru publicul care, chiar și în condiții nefavorabile, este într-un număr destul de mare prezent. Ne dorim ca tot ce vedeți aici să ducem peste ani, tradiția trebuie păstrată”, a transmis Cristian Delibaș, directorul DAJ Botoșani.

În ciudat vremii potrivnice, botoșănenii au ieșit din case în număr mare pentru a fi alături de producătorii locali.

,,Îndemn toți botoșănenii ca pe ultimele ore să vină să deguste, să se bucure de legumele, de produsele tradiționale din Botoșani”, a mai adăugat Cristian Delibaș.

Târgul cu produse tradiționale marchează Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești, ediția 2023 și se desfășoară sub egida ,,Produs Românesc- Bun pentru tine, bine pentru fiecare”.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
23.5 ° C
24.3 °
22.2 °
49 %
2.6kmh
100 %
lun
25 °
mar
24 °
mie
15 °
joi
17 °
vin
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Ca să mai speri că niște vrăji îți pot umple rezervorul, trebuie să începi cu pași mici.

EDITORIAL

Majoritatea covârșitoare a creștinilor din România au serbat ieri și azi Învierea Domnului. Stabilirea datei pascale e complicată datorită utilizării unor calendare diferite în...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...