joi, iulie 18, 2024
AcasăLocal BTRevoluția în Industria Horeca: Aplicația Marketplace care Simplifică Aprovizionarea (foto)

Revoluția în Industria Horeca: Aplicația Marketplace care Simplifică Aprovizionarea (foto)

Într-o lume în continuă schimbare și în plină evoluție a tehnologiei, industria horeca se confruntă cu provocări și oportunități noi în fiecare zi. Cu toate acestea, un element esențial al acestei industrii rămâne constant: nevoia restaurantelor și a furnizorilor de a se conecta și de a-și eficientiza operațiunile. Un programator botoșănean a dezvoltat o aplicație care face ca acest lucru sa devina acum mai ușor ca niciodată.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Aplicația RistoMarket (https://ristomarket.ro) pentru Industria Horeca este o soluție inovatoare care aduce împreună furnizorii și restaurantele intr-un mediu digital. Cu beneficii remarcabile pentru ambele părți implicate, această platformă a devenit un catalizator pentru eficiența și succesul afacerilor din industria horeca.

Pentru restaurante, această aplicație reprezintă o oportunitate de a se aproviziona mai rapid și mai ieftin de la micii producători locali. Cu acces la cele mai bune oferte de preț de la furnizori locali și naționali, aceste locații pot reduce costurile de achiziție și își pot îmbunătăți marjele de profit.

Un alt beneficiu semnificativ este economisirea timpului și banilor prin automatizarea procesului de achiziții. Cu o interfață simplă și funcții avansate de gestionare a comenzilor, restaurantele pot face achiziții în mod eficient și pot gestiona stocurile cu ușurință.

Unul dintre cele mai mari avantaje oferite de această aplicație pentru producatorii locali este accesul la un număr impresionant de restaurante, hoteluri și cofetării. Datorită funcțiilor avansate de căutare și filtrare, clienții pot găsi mai ușor produsele furnizorilor, ceea ce duce la o creștere a vânzărilor și a vizibilității.

Furnizorii primesc în timp real notificări cu cererile de ofertă de preț plasate de către utilizatori, ceea ce le permite să plaseze oferte instant chiar și de pe telefoanele mobile. Această agilitate în procesul de vânzare poate face diferența în câștigarea afacerilor și fidelizarea clienților.

În acest moment, sunt peste o sută cincizeci de furnizori și beneficiari înscriși pe https://ristomarket.ro și este de așteptat ca numărul lor să crească accelerat pe măsură ce vor fi descoperite beneficiile aplicației.

 

 

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
30.6 ° C
30.6 °
30.5 °
50 %
3.5kmh
100 %
joi
29 °
vin
33 °
sâm
32 °
Dum
29 °
lun
27 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

La ce vremuri sunt, e bine să ai ventilator la purtător.    

EDITORIAL

La primul congres al PMR - 21-23 februarie 1948, interpelat de Petru Groza, care i-a atras atenția că închisorile sunt pline de țărani și...

EPIGRAMA ZILEI

Astăzi este prima oară Când vă supun unui test: Spuneți, dragostea de-o vară Intră la ... incest? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...