spot_img
luni, aprilie 29, 2024
AcasăLocal BTManifestări religioase și cultural-artistice vegheate de jandarmi

Manifestări religioase și cultural-artistice vegheate de jandarmi

În acest sfârșit de săptămână, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va asigura ordinea și siguranța publică la manifestările cu caracter religios, sportiv sau cultural-artistic cu participare numeroasă.

Sâmbătă, jandarmii vor fi alături de credincioșii prezenți la slujbele și hramurile prilejuite de sărbătorirea Sfintei Cuvioase Paraschiva în municipiile Botoșani și Dorohoi, dar vor acționa și pentru prevenirea faptelor antisociale la meciul amical de fotbal dintre echipele F.C. Botoșani – Zimbru Chișinău, disputat pe Stadionul municipal Botoșani începând cu ora 11.00.

Tot sâmbătă, jandarmii vor lua măsurile necesare pentru ca siguranța cetățenilor să nu fie afectată în vreun fel, la manifestarea distractivă organizată pe Baza Sportivă din comuna Mihălășeni, la sărbătorirea hramului localității.

În ultima zi de week-end, efectivele de jandarmerie vor fi prezente la meciul de fotbal Zorile Havârna – Azurii 92 Mileanca, disputat pe stadionul echipei gazdă.
De asemenea, jandarmii botoșăneni vor continua misiunile zilnice și vor interveni la apelurile de urgență 112, atât independent, cât și în cooperare cu efective de poliție, în cadrul sistemului integrat de ordine și siguranță publică.
Nu în ultimul rând, jandarmii care execută permanent misiuni de pază și protecție instituțională la cele 18 obiective din competența inspectoratului vor intensifica atât supravegherea acestora, cât și a zonelor din apropiere, în vederea sesizării situațiilor de producere a unor fapte de natură penală sau contravențională.

„Recomandăm participanților la manifestările publice să respecte măsurile stabilite de organizatori și indicațiile forțelor de ordine, să acorde atenția cuvenită minorilor care îi însoțesc și bunurilor personale de valoare și să solicite sprijinul jandarmilor în mod direct în cazul producerii unor fapte antisociale care îi afectează pe ei sau persoanele din jur”, au transmis reprezentanții IJJ.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
12.7 ° C
12.7 °
8.8 °
77 %
1.4kmh
0 %
lun
20 °
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
22 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...