spot_img
duminică, mai 5, 2024
AcasăLocal BTElevi botoșăneni invitați la ,,Călătorii muzicale”

Elevi botoșăneni invitați la ,,Călătorii muzicale”

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Botoșani împreună cu Filarmonica ,,George Enescu’’, invită peste 600 de elevi botoșăneni la Concertul educativ ,,Călătorii muzicale”. Programul evenimentului este stabilit în funcție de vârsta și programa școlară a copiilor.

Spectacolul se va desfășura pe data de 6 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor ,,Nicolae Iorga’’ Botoșani, începând cu ora 12:00.

Concertul este dedicat elevilor din ciclurile gimnazial și liceal, lucrările incluse în program fiind selectate ținând cont de particularitățile de vârstă și de dezvoltare ale copiilor care frecventează cursurile învățământului preuniversitar și de conținuturile programei școlare pentru disciplina educație muzicală.

,,Un program muzical pentru atragerea, educarea și formarea elevilor ca parte a publicului tânăr”

Muzica este parte esențială a unei educații ce dezvoltă creativitatea, stimulează memoria, amplifică curiozitatea, generând o stare de bine. Concertul educativ ,,Călătorii muzicale” oferă elevilor oportunitatea de a experimenta muzica live, de a explora lumea muzicală în toată frumusețea ei.

,,Alături de Filarmonica ,,George Enescu’’ Botoșani, propunem un program muzical pentru atragerea, educarea și formarea elevilor ca parte a publicului tânăr. Ne dorim ca prin experiența unor concerte de acest gen, elevii să simtă energia constructivă a muzicii, încurajându-le astfel cultivarea unei receptivități la frumos și alegerea muzicii ca prezență constantă și formativă în viețile lor”, a transmis Bogdan Suruciuc, inspectorul școlar general al ISJ Botoșani.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
10.6 ° C
10.6 °
7.7 °
72 %
1.1kmh
1 %
Dum
22 °
lun
25 °
mar
20 °
mie
13 °
joi
9 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...