spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăLocal BTȘofer din Botoșani, aproape de o tragedie în Anglia, din cauza alcoolului....

Șofer din Botoșani, aproape de o tragedie în Anglia, din cauza alcoolului. Britanicii l-au tras pe dreapta pentru 3 ani (video)

Un incident șocant a avut loc recent în Anglia, când un șofer din județul Botoșani a fost prins conducând beat, depășind de aproape patru ori limita legală de alcool. Marius Viorel Amarie, în vârstă de 38 de ani, a fost arestat în apropiere de Aycliffe Village, în comitatul Durham, după ce testul de alcoolemie a indicat 131 de micrograme de alcool la 100 de mililitri de aer expirat, în timp ce limita legală este de 35 de micrograme.

Incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de 27 octombrie a.c., când șoferul a atras atenția altor participanți la trafic din zonă, care au alertat imediat poliția cu privire la comportamentul său imprudent. Imaginile surprinse de martori arată că TIR-ul lui Amarie a fost la un pas de a se răsturna atunci când acesta a urcat de mai multe ori pe bordură, punându-și astfel în pericol viața și siguranța celor din jur.

Polițiștii din Durham au intervenit prompt și l-au arestat pe șoferul beat, iar ulterior acesta a fost prezentat în fața instanței. Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, Marius Viorel Amarie, care ar fi din zona municipiului Dorohoi, a recunoscut acuzațiile și a fost condamnat la o pedeapsă cu suspendare de 12 săptămâni. Mai mult decât atât, i s-a interzis conducerea pentru următorii trei ani, iar pentru cheltuielile de judecată, acesta a fost nevoit să plătească peste 200 de lire sterline.

Un purtător de cuvânt al poliției din Durham a comentat incidentul, calificând comportamentul șoferului sub influența alcoolului drept inacceptabil. Mai mult, în cazul unui vehicul de transport de marfă, un astfel de comportament este cu atât mai șocant și de neînțeles.

 

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
20.6 ° C
20.6 °
19.9 °
40 %
4.5kmh
15 %
sâm
20 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...