Corina Drăgotescu pleacă de la România TV

0

Corina Drăgotescu a încheiat colaborarea cu România TV, potrivit unui anunț postat de aceasta pe pagina sa de Facebook. „Le mulțumesc tuturor colegilor care au făcut posibil acest proiect, de la „Noaptea Realităţii până acum, la Noaptea Minţii #mia”, a scris Drăgotescu pe pagina sa.

„Una peste alta a fost cea mai interesantă perioadă din viaţa mea profesională. Mă simt mai bogată sufleteşte şi îmi pare rău că ne despărţim”, a mai precizat jurnalista.

Corina Drăgotescu s-a alăturat proiectului România TV încă din momentul scindării postului Realitatea TV, în octombrie 2011.

Plecarea jurnalistei vine în contextul în care la România TV au apărut probleme cu plata salariilor. Angajații au fost informați că săptămâna aceasta fiecare va primi 1.000 de lei, indiferent de salariul pe care îl are.

„Aşa cum v-au anunţat şefii de secţii, din cauza întârzierii încasărilor vom parcurge o perioadă delicată din punct de vedere financiar. Cu toate eforturile depuse, salariile aferente lunii mai vor suporta întârzieri. Plata lor se va efectua în funcţie de încasări”, le-a spus Cătălin Popa, director editorial, într-un mesaj angajaților.

Deja ai votat!
se încarcă...