sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăNaționalS-a stins din viaţă Stela Popescu

S-a stins din viaţă Stela Popescu

Celebra actriţă a fost găsită moartă în casă de către fiica sa adoptivă.

 

Actriţa Stela Popescu, care peste o lună ar fi împlinit 82 de ani, a fost găsită moartă, ieri, în locuinţa sa. Fiica adoptivă a acesteia a sunat la 112, după ce a găsit-o pe actriţă căzută în holul casei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov a precizat că la 112 a fost primit un apel de la o persoană care anunţa „existenţa unei persoane de sex feminin cu probleme respiratorii severe, în strada Alexandru Donici”. La faţa locului au fost trimise două echipaje SMURD (tip B şi C), însă actriţa era decedată, nemaiputând fi făcute manevre de resuscitare.

Poliţia Capitalei a deschis dosar penal pentru moarte suspectă, conform procedurilor, în condiţiile în care actriţa a fost găsită decedată în locuinţă. Dosarul penal a fost deschis de către Serviciul Omoruri. Astfel, la locuinţa actriţei fost ieri şi o echipă de poliţişti, pentru cercetări. Trupul neînsufleţit a fost ridicat şi transportat la Institutul de Medicină Legală (IML), pentru necropsie, astfel încât „să fie clarificate anumite aspecte de natură medicală.

Surse din rândul anchetatorilor spun că rudele le-au declarat poliţiştilor că actriţa suferea de diabet, fără a fi cunoscută cu alte boli, iar acum sunt căutate documente medicale.

 

Arşinel: „A murit de miercuri”

 

Partenerul de scenă a Stelei Popescu, actorul Alexandru Arşinel, crede că actriţa a murit miercuri. „Azi dimineaţă (n.r. – ieri) am sunat-o să-i spun că avem o propunere de spectacol la Chişinău şi n-a răspuns. Ea nu a mai răspuns de ieri (n.r. – miercuri). Ea a murit ieri (n.r. – miercuri). Ea de ieri (n.r. – miercuri) a murit”, a declarat Alexandru Arşinel jurnaliştilor aflaţi la locuinţa actriţei.

El a precizat că la sfârşitul acestei săptămâni era programat Festivalul „Aurelian Andreescu”, care a fost suspendat, iar weekend-ul următor Stela Popescu avea spectacol programat la Valencia, având, de asemenea, programate o serie de spectacole în România cu piesele „Aplauze, aplauze”, care ar fi marcat 40 de ani de activitate a cuplului Stela-Arşinel. „Era ultimul spectacol cu «Aplauze, aplauze». Acum îmi dau seama cum l-a programat că urma să primim nişte trofee de la Primăria Generală şi după aia, spectacolul, a doua zi, «Stela», spectacol pe care l-a montat pentru aniversarea a 80 de ani ai ei”, a spus Alexandru Arşinel.

„A fost un om extraordinar. Atât trebuie să ştiţi”, a adăugat actorul. Acesta a spus că Stela Popescu va fi înmormântată duminică la cimitirul din Cernica, alături de soţul actriţei, Puiu Maximilian. Astăzi, în jurul prânzului, trupul neînsufleţit va fi depus la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, unde va rămâne până sâmbătă, când va fi dus la Capela Cernica.

Ultima apariţie publică a actriţei Stela Popescu a avut loc în urmă cu două zile, la Gala Femeilor de Succes 2017, în Bucureşti.

 

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
6.9 ° C
7.2 °
5.5 °
95 %
1.4kmh
17 %
sâm
14 °
Dum
14 °
lun
7 °
mar
10 °
mie
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

În vremurile astea de război e mai bine să fii prevăzător și să umbli cu casa la tine.

EDITORIAL

În urmă cu ceva timp, la o oră de maximă audiență, un important post de televiziune național ne aducea la cunoștință – în urma...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...