joi, martie 28, 2024
AcasăNaționalTăriceanu a făcut cinste de Ziua Naţională

Tăriceanu a făcut cinste de Ziua Naţională

Simpatizanții ALDE au luat cu asalt, vineri, sediul partidului din Capitală, unde Ziua Națională a României a fost sărbătorită cu mâncare tradițională și muzică populară.

La puțin timp după terminarea paradei de la Arcul de Triumf, în curtea sediului ALDE au fost întinse mese cu produse tradiționale: sarmale, șorici, șuncă, cârnați, ceapă roșie, brânză și mămăligă, dar și vin și țuică fiartă.

Atmosfera a fost întreținută de Ansamblul Siretul și cântăreața Laura Haidău, cu dansuri și cântece populare, în care s-au antrenat și simpatizanții partidului.

De organizare s-a ocupat președintele filialei Botoșani a partidului, Liliana Mincă, cea care a stat câteva minute de vorbă cu jurnaliștii, între două hore.

„Astăzi trăim românește, alături de ansamblul Siretul și de prietena mea, moldoveanca mea Laura Haidău. Am foarte mulți oameni de cultură pe care îi iubesc. Noi astăzi sărbătorim românește cu membrii de partid. Mulțumesc tuturor celor care astăzi s-au deplasat la sediul central al ALDE să sărbătorească românește. Nu aș vrea să politizăm această sărbătoare. Nu vrem să transformați o sărbătoare a sufletului nostru într-un discurs politic. Sub nicio formă. Am dansat, ne-am bucurat. Toți cei din stradă care au participat la paradă au fost musafirii noștri. Nu contează că nu erau membrii ALDE”, a declarat Liliana Mincă.

Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, nu a fost prezent la sărbătoarea de la partid, și nici la parada de la Arcul de Triumf.

Tăriceanu a participat, luni dimineață, alături de președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, și ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, Hans Klemm, la o ceremonie militară și religioasă cu depuneri de coroane la Mormântul Ostașului Necunoscut din Parcul Carol I.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
12.2 ° C
12.2 °
10.6 °
71 %
6.3kmh
100 %
joi
20 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...