spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăNaționalAccident mortal din cauza vitezei

Accident mortal din cauza vitezei

Un tânăr a murit și patru adolescenți au fost grav răniți în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de temelia de beton a unui gard, pe fondul vitezei excesive neadaptate la drumul acoperit cu polei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat pentru AGERPRES că un tânăr de 32 de ani, din municipiul Gheorgheni, conducea un autoturism pe DJ 126, pe sensul de mers Gheorgheni-Ciumani, când, pe raza comunei Joseni, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, dar cu vizibilitate și semnalizată corespunzător, a pierdut controlul asupra direcției, vehiculul a părăsit partea carosabilă și s-a lovit cu partea din față de gardul unui imobil.

Potrivit sursei citate, din primele cercetări, șoferul nu a adaptat viteza la condiții de drum în curbă și carosabil acoperit de polei.

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea celor patru pasageri din autoturism, două adolescente de 17 ani, una din comuna Lăzarea și cealaltă din Gheorgheni, și doi băieți, de 17, respectiv 19 ani, ambii din municipiul Gheorgheni.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Harghita, Alina Ciubotariu, a declarat că cele două adolescente au fost preluate de echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță, iar adolescenții au fost preluați de echipaje SMURD, toți patru fiind transportați la Spitalul municipal din Gheorgheni.

În timpul nopții, trei dintre ei, care se aflau în stare mai gravă au fost transferați al Spitalul Județean de Urgență din Miercurea Ciuc.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
11.7 ° C
11.7 °
11.5 °
85 %
1.3kmh
100 %
joi
11 °
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...