Tânărul împuşcat în Bistriţa atacase şi alţi poliţişti

Bărbatul împuşcat mortal în Sângoerz-Băi, după ce a atacat un poliţist cu bâta, avea 27 de ani şi era unicul fiu al unei familii din oraș. El era certat cu legea, fiind cercetat în alte două dosare pentru ultraj împotriva polițiștilor, unul din 2015 și altul din urmă cu câteva luni.

El a fost cel care a provocat întreg scandalul, după ce s-a dus la un vecin pe care l-a atacat cu o rangă rupându-i piciorul.

Ionuț P, care se pare că se afla în stare de ebrietate, s-a întors acasă, însă soția bărbatului de 47 de ani atacat de tânăr, a sunat la 112 anunțând incidentul.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție format din doi agenți. Ionuț a fost invitat să însoțească echipajul la postul de poliție pentru a da declarații. În acel moment, Ionuț și-a iesit din fire, a pus mâna pe o bâtă și l-a lovit în cap pe poliţistul aflat în apropiere, acesta căzând la pământ. Tânărul de 27 de ani a sărit apoi să-l lovească pe al doilea politist. După o luptă scurtă, timp în care agresorul l-a strâns de gat pe polițist, acesta din urmă a reușit să scape și a pus mâna pe pistol executând focuri de armă în direcția agresorului.

Din relatările localnicilor, primul glonț a ricoşat din mâna mamei, care s-a interpus între polițist și atacator, iar glonțul care a ricoșat din mana mamei a ajuns în abdomenul lui Ionuț, iar un al doilea cartuș l-a nimerit în picior.

Agresorul a fost transportat la spital, însă a murit pe masa de operație.

Deja ai votat!