nineteen + sixteen =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Un militar a murit și alți trei au fost răniți după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident. Şoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un pom de pe marginea drumului. Tinerii se întorceau din ziua de permisie. Peste două săptămâni ar fi terminat cursurile Şcolii de Maiştri şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene de la Boboc.

Accidentul a avut loc la doar 200 de metri de poarta Unității Militare de la Boboc Buzău.

„Patru elevi din Școala Militară de Maiştri şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene T. Vuia aflându-se în învoire se întorceau către unitate într-o mașină cu volanul pe dreapta. Datorită vitezei într-o curbă au derapat. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-au lovit violent de un copac”, afirmă Mititelu Corneliu loctiitor comandant

Şoferul a murit lângă mașina pe care o conducea, în ciuda eforturilor medicilor care făceau manevre de resuscitare. Un alt militar, pasager pe bancheta din spate, este în stare gravă şi a fost transferat, cu un elicopter SMURD, la spitalul Floreasca din Capitală. Ceilalți doi tineri răniţi au rămas internați la Spitalul din Buzău.

Unul policontuzionat încarcerat și care este stabil hemodinamic internat pe sectia chirurgie si al doilea, prezentand leziuni la nivelul capului dar stabil hemodinamic”, a declarat Adrian Zoican, șef UPU Buzău.

Reprezentanții unității militare au anunțat că vor declanșa o anchetă pentru a stabili în ce condiții a avut loc evenimentul. Toți cei patru tineri urmau să termine peste două săptămâni Şcoala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...