Un nou concurs pentru şefia DNA

1

Ministerul Justiţiei a anunţat ieri că au fost respinse cele patru candidaturi depuse pentru funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), urmând ca procedura de selecţie să fie reluată. 

Noua procedură se va desfăşura în perioada 6 august – 6 septembrie. Potrivit calendarului, candidaţii pot depune cereri de înscriere pentru funcţia de conducere vacantă până la data de 24 august inclusiv. Cererile de participare la selecţie vor fi însoţite de dovada îndeplinirii condiţiilor de vechime, un proiect privind exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere pentru care participă la selecţie, un curriculum vitae, minim zece lucrări întocmite de procuror în compartimentele în care şi-a desfăşurat activitatea în ultimii cinci ani, ultimul raport de evaluare a activităţii profesionale a procurorului participant la selecţie şi orice alte înscrisuri relevante.

Funcţia de procuror-şef al DNA a devenit vacantă după ce Laura Codruţa Kövesi a fost revocată printr-un decret emis pe 9 iulie de preşedintele Klaus Iohannis, care a pus în aplicare o decizie a Curţii Constituţionale.

+0 -0

1 COMENTARIU

se încarcă...