651 de plângeri penale împotriva jandarmilor

1

Procurorii militari au înregistrat, până ieri, 651 de plângeri din partea persoanelor care au avut de suferit în urma intervenţiei jandarmilor la protestul din 10 august. „În urma activităţilor desfăşurate până astăzi, 23 august 2018, în cauza aflată pe rolul Secţiei parchetelor militare având ca obiect cercetarea incidentelor violente petrecute cu ocazia manifestaţiei din Piaţa Victoriei din Bucureşti, numărul plângerilor penale înregistrate a ajuns la 651, fiind efectuate în continuare activităţi privind identificarea persoanelor care au fost implicate în comiterea violenţelor”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Ministerului Public.

Ieri, deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plângere penală împotriva jandarmilor.

Procurorii militari au deschis un dosar penal în care s-a început urmărirea penală in rem pentru săvârşirea infracţiunilor de purtare abuzivă, abuz în serviciu şi neglijenţă în serviciu în legătură cu modul în care au intervenit jandarmii în timpul protestului din 10 august.

+0 -0

1 COMENTARIU

  1. De ce nu fac toti plingere , aflati in tabara opusa jandarmeriei , cam tot acolo ar fi , jandarmii agresorii iar noi pasnicii . Nu stiu citi din pasnici mai tin cu adversarii , ca in sport oponentul trebuie invins , dărămat , îngenunchiat , supus umilirii infringerii , ca victorioșii sa jubileze si sa ridice sus brațele .

se încarcă...