Incendiu puternic la o fabrică de mase plastice din Ialomiţa

0

Trei depozite de 3000 de metri pătraţi au ars într-un incendiu violent care a izbucnit în timpul nopţii de joi spre vineri la un depozit de reciclare a materialelor plastice din Fierbinţi-Târg, judeţul Ialomiţa, pompierii intervenind, la ora aceasta, pentru lichidarea focului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ialomiţa, Lăcrămioara Chirea, incendiul la fabrica din Fierbinţi-Târg a izbucnit cu puţin timp după miezul nopţii şi s-a manifestat violent.

„Este o fabrică de reciclare materiale plastice. Incendiul a izbucnit undeva la miezul nopţii, la 12.15 a fost anunţat. Au ars trei depozite de materiale plastice, aproximativ 3000 de metri pătraţi ca suprafaţă. Incendiul s-a manifestat violent şi se manifestă în continuare, dar este localizat acum şi lucrăm pentru lichidarea lui”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Lăcrămioara Chira.

Potrivit acesteia, a fost pericol de extindere la locuinţele aflate în imediata apropiere, dar a fost înlăturat de intervenţia promptă a pompierilor.

Deşi erau victime în incinta fabricii, nimeni nu a fost rănit, potrivit sursei citate.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii de la Detaşamentul Urziceni intervin în continuare în Fierbinţi-Târg, cu şapte autospeciale de la ISU Ialomiţa, dar şi cu autospeciale de la ISU Bucureşti-Ilfov şi de la SVSU Fierbinţi-Târg.

Deocamdată nu se ştie care a fost cauza izbucnirii incendiului.

+0 -0
se încarcă...