Viorica Dăncilă, huiduită la Mamaia

0

Mai multe persoane s-au adunat, ieri, în faţa Pavilionului Expoziţional din Mamaia unde a avut loc reuniunea femeilor din PSD, pentru a protesta în momentul sosirii lui Liviu Dragnea şi a Vioricăi Dăncilă. Protestatarii aveau tricouri pe care scrie „Fără penali” şi mesaje anti-PSD, dar şi steagul tricolor. De asemenea, au adus un manechin din carton care o înfăţişează pe Viorica Dăncilă. La scurt timp după apariţia protestatarilor în zonă, a apărut un echipaj de Poliţie, cu doi agenţi.

Unul dintre protestatari a strigat „Ruşine Poliţiei”.

„Am venit să o întrebăm pe doamna Dan ce s-a întâmplat în data de 10 august… Am vrut să aduc aminte Poliţiei Române că şi-au pătat onoarea. Poliţia şi Jandarmeria”, a spus bărbatul, jurnaliştilor.

Poliţiştii au intrat în Pavilionul Expoziţional, iar la ieşire, i-au cerut bărbatului respectiv să se legitimeze şi l-au verificat în baza de date. Agenţii au spus că nu vor aplica nicio sancţiune, întrucât bărbatul nu a comis nicio contravenţie. Operaţiunea a durat câteva minute, după care poliţiştii au plecat.

În jurul orei 16:30, la şedinţă a ajuns Viorica Dăncilă, fiind huiduită de protestatarii strânşi în faţa clădirii. „Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie!”, „Analfabeta” şi „Sunteţi o marionetă! Marioneta lui Dragnea”, i-au strigat protestatarii.

Dăncilă a fost însoţită de Rovana Plumb şi Eugen Teodorovici.

În câteva minute a intrat în sală, unde şedinţa a fost oprită pentru ca premierul să fie întâmpinat la sosire.

+0 -0
se încarcă...