Bădălău cântă manele împotriva diasporei

0

Deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel a publicat o filmare în care senatorul PSD Niculae Bădălău dansează la un eveniment pe o manea în care solistul cântă „Să vină diaspora, că noi ne pi**m pe ea”. „Imaginile cu Niculae Bădălău, unul dintre cei mai importanţi baroni din PSD, cântând de zor: «să vină diaspora, că noi ne pi**m pe ea» demonstrează încă o dată ura pe care hoţii o au faţă de toţi oamenii cinstiţi, alungaţi din România tocmai de aceşti penali. I-au bătut, i-au gazat în Piaţa Victoriei, au despărţit sute de mii de mame de copiii lor, iar acum ţin să arate cât de mult îi dispreţuiesc”, scrie deputatul Prisnel.

„Penalii României se adună la nunţi, în cercuri mafiote, sfidează cetăţenii prin opulenţă şi ne transmit că ei sunt statul. Nu, nu voi sunteţi România. România e a oamenilor cinstiţi. Vom demonstra asta cu fiecare ocazie: la proteste, la vot, prin implicare politică”, adaugă Adrian Claudiu Prisnel.

În filmarea completă se mai aud versuri precum „Nu avem frică de rău, la putere-i Bădălău” şi „N-aveam frică de orice, la putere-i PSD”.

Petrecerea ar fi avut loc joi seară, în Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, acasă la Niculae Bădălău.

În replică, Niculae Bădălău, senator PSD de Giurgiu a declarat pentru „Newsweek România” că e „om serios” şi nu foloseşte un astfel de limbaj. „Am fost la o petrecere la care erau unii care cântau tot felul de tâmpenii. Le dezaprob total, habar nu am, nici nu am auzit frazele alea mizerabile pe care le-au spus ei. Eu sunt om serios, cum pot să spun asemenea chestii, despre ce vorbim. În viaţa asta sunt şi oameni care bat câmpii şi sunt exaltaţi. Asta nu înseamnă că dacă eu am fost acolo, eu aprob sau eu am comandat nebuniile alea, exclus. Eu cred că e făcătură, habar nu am”, a declarat Nicolae Bădălău.

 

+0 -0
se încarcă...