Negoiţă îngroaşă rândul nemulţumiţilor din PSD

0

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a afirmat că oamenii care ies să protesteze în Piaţa Victoriei o fac pentru că şi-au pierdut speranţa şi asta „din cauza unor ticăloşi care nu-şi fac treaba sau şi-o fac prost”.

Negoiţă este unul dintre oponenţii lui Liviu Dragnea. „Cred că ţine de zona administrativă şi zona politică să redea speranţa acestei ţări. Oamenii care ies să se vadă în Piaţa Victoriei, din punctul meu de vedere, sunt aceia care au rămas fără speranţă, iar treaba asta se întâmplă din cauza unor ticăloşi care nu-şi fac treaba sau şi-o fac prost. Este un punct de vedere personal”, a spus Negoiţă, la o dezbatere despre regiunea Bucureşti-Ilfov, citat de Agerpres.

Robert Negoiţă este printre liderii PSD care şi-au afirmat sprijinul pentru Gabriela Firea în conflictul pe care aceasta îl are cu Liviu Dragnea şi Carmen Dan.

Negoiţă nu este la prima sa intervenţie împotriva lui Liviu Dragnea, în timpul crizei Tudose, înainte ca fostul premier să-şi dea demisia, primarul Sectorului 3 criticându-l pe preşedintele PSD pentru că îi chemase pe mai mulţi lideri judeţeni să semneze un document prin care îl susţineau.

 

Deja ai votat!
se încarcă...