3 × 1 =

A password will be e-mailed to you.

Într-o scrisoare deschisă adresată membrilor partidului, Gabriela Firea atacă direct conducerea PSD pe care o acuză că promovează în funcţii importante oameni care nu fac cinste partidului în detrimentul celor bine pregătiţi.

Mai mult, Gabriela Firea susţine că întreaga conducere a partidului s-a concentrat în mâinile unui singur om, făcând referire la Liviu Dragnea. „O gândesc, cu siguranţă, şi alţii, dar nu au considerat poate oportun să se exprime. Dar modul în care conducerea partidului s-a concentrat în mâinile unui singur om, care ia toate deciziile doar într-un grup restrâns de apropiaţi, unii nici măcar membri ai PSD, ignorând forurile statutare, nu ne poate duce decât într-o fundătură. De un an şi jumătate nu facem altceva decât să reacţionăm la atacurile adversarilor, concentrate pe teme colaterale, în loc să ne focusăm pe aplicarea programului de guvernare pentru care ne-au votat oamenii. Or fi răi duşmanii noştri, dar poate avem şi noi o vină cât de mică. Cred aşadar că avem nevoie de o nouă abordare”, le-a scris Firea colegilor de partid.

Gabriela Firea precizează că nu are de gând să preia şefia PSD, nu vrea nici să candideze la Preşedinţia România şi nici să iasă din PSD. „Nu se pune problema ca cineva să aleagă între mine şi Liviu Dragnea, şi asta dintr-un motiv cât se poate de simplu: aşa cum am mai spus-o de nenumărate ori, şi o mai spun încă o dată, cu toată responsabilitatea, nu doresc să fiu preşedintele PSD. Nu îl critic pe preşedintele partidului pentru a-i lua locul şi nici pentru a-l da afară din partid. Comitetul Executiv este cel care se va pronunţa prin vot democratic. Nu doresc sa fiu desemnata candidat la Prezidenţiale”, mai arată Firea, care nu ia în calcul varianta excluderii din partid.

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 2,67
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...