Un lift a căzut în gol la Maternitatea Ploieşti

0
Un lift a căzut în gol la Maternitatea Ploieşti

Liftul Maternităţii din Ploieşti a căzut, marţi, în gol, în timp ce transporta mai multe mămici către bebeluşii lor, pentru a-i alăpta. Conducerea unităţii sanitare consideră incidentul ca fiind unul minor, deoarece nimeni nu a fost rănit şi s-a luat legătura cu firma care asigură mentenanţa.

Directorul maternităţii Ploieşti, Călin Boieru, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că niciuna dintre pacientele lehuze nu a fost rănită, incidentul fiind considerat unul minor

“Liftul nostru, care e cu însoţitor, a avut un incident minor. Nu s-a oprit unde trebuia. Nu au fost incidente. S-au speriat lehuzele, dar nu a fost nevoie de un transfer la alt spital. Medical, au rămas în spital, fiind lehuze”, a declarat Boeru.

Practic, liftul a căzut în gol în timp ce proaspetele mămici mergeau să-şi alăpteze bebeluşii.

Conducerea maternităţii a luat legătura cu firma care asigură mentenanţa ascensorului pentru a vedea ce s-a întâmplat.

“Firma care trebuia să se ocupe şi să aibă în întreţinere liftul 24 de ore din 24, conform contractului a fost notificată să vină să spună ce s-a întâmplat. Din punct de vedere al documentaţiei şi al contractului, actele sunt conforme. Ascensorul a avut acest incident în momentul în care transporta lehuzele. Nu a fost nimic major care să pericliteze viaţa pacientelor”, a precizat directorul Maternităţii Ploieşti.

Boieru am mai spus că până nu se va afla ce s-a întâmplat, liftul nu va mai funcţiona.

+0 -0

se încarcă...