4 × 5 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat partidele parlamentare la consultări, mâine, de la ora 15:00, pe tema legislaţiei din domeniul justiţiei.

Klaus Iohannis a trimis ieri o scrisoare preşedinţilor partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlamentul României, prin care îi invită la consultări, la Palatul Cotroceni. Acestea sunt programate a se desfăşura pe parcursul a peste trei ore. Primul partid care va intra la discuţie va fi PSD, la ora 15:00, iar apoi, din jumătate în jumătate de oră vor fi prezenţi, în ordine: ALDE, PNL, USR, UDMR, PMP şi Minorităţile naţionale

Fiecare delegaţie poate fi formată din maximum cinci persoane.

După raportul Comisiei de la Veneţia, Iohannis a cerut demisia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, şi a acuzat coaliţia PSD-ALDE că „prejudiciază iremediabil nu numai statul de drept şi încrederea cetăţeanului că nimeni nu e mai presus de lege, indiferent de funcţia sau poziţia pe care o are în societate, ci şi toate eforturile unei întregi naţiuni pentru care valorile fundamentale europene sunt incontestabile”.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...