Masterat pe bani publici pentru un consilier judeţean din Teleorman

0

Un consilier judeţean PSD din Teleorman a primit, în şedinţa Consilului Local (CL) Alexandria, un masterat plătit din bani publici la Universitatea „Valahia”.

În ultima şedinţa a CL Alexandria s-a luat decizia acordării unui masterat din bani publici consilierului judeţean Cristiana Alcea, în interpelare fiind susţinut faptul că ar exista motive de natură socială care justifică această gratuitate. Decizia a fost luată în ultimele minute ale şedinţei, fiind aprobată la capitolul „Petiţii şi Interpelări”, iar mulţi dintre consilierii locali au fost revoltaţi. Florin Titirişcă, unul dintre cei care nu au votat pentru aprobarea acestei solicitări, a declarat că nu e prima dată când astfel de facilităţi se decid la finalul şedinţei, iar motivaţiile lor nu se introduc în mapa consilierilor.

Ioan Augustin, viceprimarul Alexandriei, responsabil de funcţionarea şi organizarea reţelei şcolare din Teleorman, spune că decizia i se pare corectă, pentru că are la bază nişte criterii care asigură gratuitatea studiilor superioare la Universitatea „Valahia” din Târgovişte, filiala Alexandria.

Consilierul judeţean Cristiana Alcea este profesor de franceză şi consilier judeţean din partea PSD Teleorman. Ea este, de asemenea, cunoscută pentru faptul că a participat la acţiunile de protest organizate de partid în Capitală.

Cristiana Alcea nu a putut fi contactată pentru a-şi spune punctul de vedere.

Acordarea unui masterat susţinut din bani publici unor oameni apropiaţi ai PSD Teleorman nu este o noutate în Alexandria. Şi fina primarului Victor Drăguşin, în prezent poliţist local în Alexandria şi fost responsabil de comunicare la PSD Teleorman a beneficiat, anul trecut, de un masterat gratuit în aceleaşi condiţii.

+0 -0
se încarcă...