Atac suburban la adresa preşedintelui

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit, ieri, în Parlament, cu o valiză despre care a spus că „un localnic din Sibiu a găsit-o în curte”. Dragnea a prezentat date despre „cine este şi ce a făcut” Klaus Iohannis.

„Ceea ce vedem la acest preşedinte fake, adică preşedinte fals, este doar o imagine falsă, este un personaj de carton, pus în funcţie de statul paralel şi susţinut în continuare de statul paralel. Mulţi procurori l-au descris ca un şef de clan, ca un şef de grup organizat cu toate acţiunile întreprinse în perioada în care a fost primar şi nu numai”, a mai spus Dragnea.

În timpul conferinţei, Dragnea şi-a susţinut afirmaţiile cu un clip video, realizat după o investigaţia a Rise Project, despre declaraţiile de avere incomplete ale preşedintelui Iohannis. „Putem vorbi de 17 dosare penale pentru acest om care vorbea cu atâta plăcere despre penali, despre penalii care s-au cocoţat în vârful statului. În vârful statului este preşedintele. Spunea că nu a fost niciodată urmărit penal: minciuni. A fost urmărit în mai multe dosare şi nu şi-a dat demisia ala cum cere unora”, a mai spus Liviu Dragnea, fără a prezenta vreo dovadă în sprijinul afirmaţiilor sale.

Acesta a anunţat că lunea viitoare va prezenta cea de-a treia valiză.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit, în urmă cu o săptămână, la şedinţa CEx al PSD, cu două valize – una cu „gogoşi de la Rise Project” şi una cu „dosare” despre FDRG şi Klaus Iohannis.

Deja ai votat!