marți, martie 19, 2024
AcasăNaționalFlorin Iordache îi ameninţă cu dosare penale pe protestatari

Florin Iordache îi ameninţă cu dosare penale pe protestatari

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, ieri, că „analizează toate posibilităţile” în legătură cu acţiunile pe care le va lua împotriva protestatarilor #Rezist care au lipit, sâmbătă, mesaje obscene pe poarta casei sale, relatează Mediafax. „Analizez, fără îndoială. Analizez toate posibilităţile. Lucrurile au mers mult prea departe. Nu au nicio legătură acţiunile din Parlament cu astfel de purtări în spaţiul public”, a afirmat Florin Iordache.

Potrivit reprezentantului Poliţiei Ilfov, Ciprian Romanescu, Florin Iordache poate depune plângere împotriva protestatarilor în termen de 90 de zile.

Şase protestatari #Rezist, între care Mălin Bot şi Marian Ceauşescu, care au vandalizat poarta garajului lui Florin Iordache, lipind mai multe afişe cu diferite mesaje obscene, au fost amendaţi cu câte 300 de lei pentru săvârşirea contravenţiei din Legea 61.

Protestatarii îşi motivează gestul într-un video prin semnele obscene pe care Florin Iordache le-a arătat Opoziţiei în plenul Parlamentului. „El ne-a arătat, noi vrem să îi arătăm mai multe”, au spus aceştia. Ei au aruncat şi papuci în curtea casei lui Iordache: „Îi dăm papucii”.

În filmul publicat pe YouTube, de către Mălin Bot, se pot vedea poliţiştii care vin la faţa locului şi au legitimat protestatarii. În acelaşi filmuleţ se vede cum un autoturism iese din garaj, iar protestatarii strigă „Ciordache”, după care spun că fostul ministru a tamponat o altă maşină în graba sa de a pleca de acasă.

Protestul vine după ce săptămâna trecută, deputatul Florin Iordache a arătat degetul mijlociu în plenul Parlamentului României, după ce deputaţii au votat ordonanţe pe care organismele europene au cerut să le anuleze.

Deja ai votat!

1 COMENTARIU

Botoșani
nori împrăștiați
3.8 ° C
4.3 °
3.6 °
48 %
6.9kmh
42 %
mar
5 °
mie
6 °
joi
7 °
vin
8 °
sâm
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Se lucrează în grup, că o parte din angajați trebuie să supravegheze trecătorii.

EDITORIAL

Pe vremea când Petre Daea a transformat Ministerul Agriculturii într-o veritabilă scenă pentru interminabilele lui spectacole de stand up comedy, marea întrebare a unora...

EPIGRAMA ZILEI

Cât de tont poate să fie Nu am nicio îndoială, Că pe lâng-a lui soție Și-aparențele-l înșeală…   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...