Florin Iordache îi ameninţă cu dosare penale pe protestatari

1

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, ieri, că „analizează toate posibilităţile” în legătură cu acţiunile pe care le va lua împotriva protestatarilor #Rezist care au lipit, sâmbătă, mesaje obscene pe poarta casei sale, relatează Mediafax. „Analizez, fără îndoială. Analizez toate posibilităţile. Lucrurile au mers mult prea departe. Nu au nicio legătură acţiunile din Parlament cu astfel de purtări în spaţiul public”, a afirmat Florin Iordache.

Potrivit reprezentantului Poliţiei Ilfov, Ciprian Romanescu, Florin Iordache poate depune plângere împotriva protestatarilor în termen de 90 de zile.

Şase protestatari #Rezist, între care Mălin Bot şi Marian Ceauşescu, care au vandalizat poarta garajului lui Florin Iordache, lipind mai multe afişe cu diferite mesaje obscene, au fost amendaţi cu câte 300 de lei pentru săvârşirea contravenţiei din Legea 61.

Protestatarii îşi motivează gestul într-un video prin semnele obscene pe care Florin Iordache le-a arătat Opoziţiei în plenul Parlamentului. „El ne-a arătat, noi vrem să îi arătăm mai multe”, au spus aceştia. Ei au aruncat şi papuci în curtea casei lui Iordache: „Îi dăm papucii”.

În filmul publicat pe YouTube, de către Mălin Bot, se pot vedea poliţiştii care vin la faţa locului şi au legitimat protestatarii. În acelaşi filmuleţ se vede cum un autoturism iese din garaj, iar protestatarii strigă „Ciordache”, după care spun că fostul ministru a tamponat o altă maşină în graba sa de a pleca de acasă.

Protestul vine după ce săptămâna trecută, deputatul Florin Iordache a arătat degetul mijlociu în plenul Parlamentului României, după ce deputaţii au votat ordonanţe pe care organismele europene au cerut să le anuleze.

+0 -0

1 COMENTARIU

se încarcă...