Atac la Klaus Iohannis lansat de Elena Udrea

0

Elena Udrea a declarat, într-o intervenţie la un post de televiziune, că a fost victima sistemului şi a lansat un nou atac la adresa preşedintelui Klaus Iohannis. Elena Udrea a mai spus şi că nu ştie dacă se reîntoarce în România. „Nebunia a început după 2014 încoace. A început în momentul în care sistemul a fost lăsat liber, nu a mai fost nimeni care să îl controleze. Iohannis este creaţia sistemului, domnul Dragnea a crezut că face pace cu sistemul şi că este prieten cu Kövesi şi cu Coldea. Nebunia a început în 2014 şi toate condamnările abuzive şi ilegale, pe care vedeţi acum că le-a desfiinţat Curtea Constituţională, toate sunt după 2014”, a declarat Elena Udrea, la Antena 3.

Fostul ministru a fost eliberat din arest chiar în Ajunul Crăciunului. Anunţul a fost făcut de avocatul acesteia, care a declarat că Ministerul Public din Costa Rica a declanşat procedura eliberării fostului ministru al Turismului din închisoarea costaricană.

Totul, după ce în weekend Tudorel Toader a semnat documentele pentru eliberarea acesteia, după ce Instanţa Supremă a hotărât suspendarea executării pedepsei în acest caz, din cauza modului în care au fost constituite completurile de cinci judecători.

+0 -0
se încarcă...