Crimă din cauza unei parcări

0

Un tânăr de 19 ani a fost arestat preventiv, marţi, pentru omor, fiind acuzat că a înjunghiat mortal o femeie în localitatea Olosig, judeţul Bihor, după ce aceasta ar fi parcat maşina în faţa casei agresorului.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că presupusul autorul al crimei a aplicat victimei mai multe lovituri de cuţit în zona gâtului şi toracelui, în urma unui conflict între două familii de etnie romă.

”Avem înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Pe fondul unui conflict dintre două familii de etnie romă care a avut loc duminică seara în localitatea Olosig, Săcueni, un tânăr de 19 i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în zona gâtului şi toracelui unei femei de 48 de ani. În ciuda manevrelor de resuscitare făcute, victima a decedat. Autorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost prezentat, marţi, instanţei, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, a spus Cotrău.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că acest conflict a izbucnit după ce victima ar fi parcat maşina în faţa casei agresorului.

+0 -0
se încarcă...