Atac furibund al lui Dragnea la adresa lui Ştefan Mandachi

0

Preşedintele PSD Liviu Dragnea l-a atacat dur pe omul de afaceri Ştefan Mandachi, care a iniţiat protestul pentru autostrăzi şi a construit, pe banii lui, un metru de drum, spunând că putea să doneze fondurile, nu să facă circ. „Ca să ţipe unii acum că nu fac autostrăzi. Şi nişte şmecheri să urle că au făcut un metru de autostradă, când astăzi încep lucrările la Autostrada Moldova. Ei fac circ, noi facem autostrăzi. Ei ţipă, noi dezvoltăm România. Acel om de afaceri care am înţeles că a cheltuit 100.000 euro pentru acest circ. Dacă tot avea banii ăştia putea să îi doneze. Legea aprobată în Parlament e Târgu Mureş – Iaşi. Ce căuta spre Bucureşti? Totul este circ”, a vituperat Liviu Dragnea la adresa lui Ştefan Mandachi, a cărui provocare de protest pentru construcţia de autostrăzi a devenit virală în întreaga Românie.
Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că este alături de participanţii la protestul
„România vrea autostrăzi”. „Vreau să ştie protestatarii că sunt alături de ei şi eu”, a spus preşedintele.

Protestul „România vrea autostrăzi”, derulat, vineri, timp de 15 minute, a însemnat trafic blocat în centrul Capitalei, dar şi pe mai multe drumuri importante din ţară.

În marile oraşe, oamenii au întrerupt activitatea şi au ieşit în pieţele centrale cerând îmbunătăţirea infrastructurii rutiere. În Bucureşti, tinerii au făcut un lanţ uman în Piaţa Universităţii afirmând că nu mai vor ca România să funcţioneze pe principiul „merge şi aşa”.

Şi angajaţii Reprezentanţei Comisiei Europene au întrerupt activitatea, precizând că, în perioada 2014-2020, 6,3 miliarde de euro au fost puse la dispoziţia României pentru proiecte de infrastructură, dar proiectele care se derulează sunt din perioada financiară 2007-2013, care nu au fost finalizate la timp.

Deja ai votat!
se încarcă...