Tudorel Toader şi-a pus demisia pe Facebook

0

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a postat pe contul său de Facebook, demisia din funcţie pe care a înaintat-o premierului Viorica Dăncilă.

„Luând act de voinţa politică exprimată în cadrul Comitetului Executiv al PSD, în sensul retragerii sprijinului politic… Luând act de decizia dumneavoastră de a transmite preşedintelui României… solicitarea revocării din funcţia de ministru al justiţiei; Luând act de voinţa dumneavoastră exprimată în cadrul întrevederii de astăzi…, în sensul depunerii demisiei din funcţia de ministru al justiţiei. Cunoscând faptul că în procedura de remaniere guvernamentală prim-ministrul are rolul decisiv; vă depun demisia din funcţia de ministru al justiţiei, urmând ca dumneavoastră să apreciaţi asupra destinaţiei şi utilizării acesteia”, se arată în document.

Tudorel Toader a adăugat că îşi va exercita atribuţiile până la numirea unui nou titular al portofoliului: „Totodată, cunosc faptul că până la publicarea în Monitorul Oficial a decretului de numire a noului ministru al justiţiei, îmi revine obligaţia asigurării continuităţii activităţii la nivelul Ministerului Justiţiei”.

Tudorel Toader a anunţat, anterior, că va merge la Guvern, unde îi va prezenta premierului Viorica Dăncilă demisia sa din funcţia de ministru al Justiţiei.

+0 -0
se încarcă...