Dragnea la Dumbrăveni: „Ce am făcut noi?”; răspuns din sală: „Nimic!” (video)

0

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întâmpinat la Dumbrăveni cu fanfară şi cântece populare. El a venit împreună cu viitoarea sa soţie, Irina Tănase, şi a făcut o baie de mulţime. La un moment dat însă, un bărbat a refuzat să dea mâna cu el, spunându-i: „Eu nu dau mâna cu hoţii”. Liderul PSD nu a replicat şi a trecut mai departe, la cei care voiau să îl salute.

În schimb, în timpul discursului în care a lansat noi atacuri la adresa preşedintelui Klaus Iohannis şi a partidelor din opoziţie, liderul PSD a avut un schimb de replici cu unul dintre participanţi, în momentul în care Dragnea a vrut să le vorbească participanţilor despre realizării guvernării PSD.

Gândiţi-vă… zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?”, a spus Dragnea.

Nimic!”, a strigat un bărbat aflat între participanţii la miting.

Nimic eşti tu, ţi-o spun direct! Ai răbdare să-ţi spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, aşa cum n-au fost niciodată în România”, a replicat Dragnea.

Liderul PSD a lansat un nou atac la adresa preşedintelui. „La toamnă vom avea alegeri prezidenţiale. Atunci e momentul în care trebuie să eliberăm România de această căpuşă care se numeşte Iohannis”, a mai spus Dragnea.

Mâine, la ora 13:30, Liviu Dragnea va participa la Conferința Extraordinară a Organizației Județene pentru alegerea funcțiilor de conducere din cadrul PSD Botoșani, care va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor. El va fi însoţit de Codrin Ştefănescu și membri ai Guvernului PSD.

Sursa video: Oana Șlemco (Facebook)

Sursa video:  Oscarelu Media Studio (YouTube)

+0 -0
se încarcă...