Raed Arafat: Am pierdut o parte din populație care nu mai acordă credibilitate autorităților. Nu se mai respectă reguli de bază

0

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat, vineri seară, că autoritățile au pierdut încrederea unei părți din populații care nu vrea să mai respecte nici măcar regulile de bază, cum ar fi purtarea măștii în spații închise sau numărul redus de persoane la terase.

Arafat a comparat situația în care românii spun că vor să decidă singuri dacă poartă mască și se protejează cu situația în care un avion are probleme în timpul zborului, iar pasagerii cer să ia decizii în locul piloților:

”Oamenii nu înțeleg. Tinerii cred că este o glumă, ei sunt porniți că e o glumă. Noi am pierdut o parte din populație care este deja în dubii și nu mai dă credibilitate autorității, ci celor care spun altceva. Nu se mai respectă reguli de bază. Vedem la terasă și câte șase oameni la masă, fără mască, pentru că sunt în aer liber, dar sunt din familii diferite, nu se respectă regula numărului de persoane”, a declarat Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul de Interne.

 

+5 -2
se încarcă...