Maşină de Suceava căzută în prăpastie de pe Transfăgărăşan

0

Un om a murit şi doi au fost răniţi, ieri, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat într-o râpă, pe DN 7C – Transfăgărăşan.

Accidentul s-a produs în zona Cbanei Capra, pe serpentine. Autoturismul, înmatriculat în judeţul Suceava, în care se aflau trei bărbaţi, a ieşit de pe carosabil la coborâre şi s-a răsturnat de mai multe ori, după care a revenit pe şosea.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş a anunţat că la faţa locului au fost găsite trei victime, dintre care una inconştientă pentru care s-au efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, autoturismul a căzut iniţial de la 12 metri înălţime, apoi a parcurs încă aproximativ 400 de metri până să revină pe carosabil.

Şoferul, care nu purta centura de siguranţă, a fost proiectat în afara maşinii, fiind ulterior declarat decedat.

Echipajul SMURD de la Cota 2000 a acordat îngrijiri medicale celor doi pasageri, dintre care unul era încarcerat, începând ulterior deplasarea spre spital. Pe drum, cele două victime au fost predate unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă şi echipajului SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş. „La prima evaluare, un bărbat de 29 de ani prezintă suspiciune de fractură la membrul inferior drept şi un traumatism la membrul superior drept, iar celălalt, cu vârsta de 19 ani, acuza dureri la coloană în zona lombară şi la membrele inferioare”, precizează ISU Argeş.

Deja ai votat!
se încarcă...