Accidentul ministrului Bode, surprins de camera unui motociclist. Autoturismul a gonit pe contrasens sute de metri (video)

0

Autorismul oficial în care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost implicat luni într-un accident rutier care s-ar fi putut încheia mult mai dramatic, potrivit imaginilor surpinse de un motociclist care se afla pe același traseu.

Accidentul s-a petrecut pe drumul național care leagă Piteștiul de Râmnicu Vâlcea, în localitatea Dumbrăvești.

Din imaginile surprinse de camera motociclistului reiese că autoturismul oficial a intrat în depășire, pe linie continuă, gonind pe contrasens sute de metri.

După ce sunt evitate două autoturisme care circulau regulamentar, filmulețul se întrerupe pentru câteva momente, apoi sunt suprinse imaginile de după impactul autovehiculului în care se afla ministrul Bode, care a intrat frontal în mașina unor turiști polonezi. În urma coliziunii doar turiștii polonezi au fost răniți.

Lucian Bode ar fi fost rănit ușor dar a refuzat să fie transportat la spital. Șoferul ministrului a rămas fără permis și i s-a întocmit dosar penal.

PSD cere demisia ministrului transporturilor din guvernul Orban, iar USR cere explicații de la ministru, ca acesta să explice care era urgența ce necesita deplasarea cu girofar și cu nerespectarea celor mai elementare reguli de circulație.

Videoclipul filmat de motociclist îl puteți viziona aici

Deja ai votat!